Фирма „ЕЛКОМНЕТ“ ЕООД е регистирана в Търговският Регистър на Република България на 15 Януари 2019 г. Неин едноличен собственник и управител е Александър Ивов Филипов. Независимо от относително краткосрочната история на „ЕЛКОМНЕТ“ ЕООД, ние сме участвали в няколко знакови проекти по изграждане на емблиматични предприятия в Шуменският Регион.

Основополагащи принципи в нашата работа са много висока техническа грамотност на нашите служители, максимална коректност към нашите партньори, максимална отговорност за спазване на поставените срокове, безусловно съблюдаване на отличното качество на свършената работа.

Официални партньори

logo 1
logo 2
logo 3
logo 4
logo 5
logo 6

Услуги

energy

Електротехнически дейности

Вътрешно ел.окабеляване, включително на промишлени предприятия, изграждане на кабелноносещи системи (кабелни скари различни типове, проходки и др.), изграждане и въвеждане в експлоатация на високомощни (до 6000А) шинопроводни системи, изграждане на вътрешни и външни осветителни системи вкючително индустриални, изграждане на пожароизвестилни и охранителни системи вкючително индустриални.

telecommunications

Телекомуникации

Цялостно оборудване и интегриране на базови станции - структурно окабеляване на обекта, заземителна и гръмозащитна инсталация, енергоизмерителна инсталация, подвързване и въвеждане в експлоатация към конвенкционалните електроразпределителни дружества, монтаж, въвеждане в експлоатация и интегриране на нисковолтови (54 V) системи, необходими за експлоатация на телекомуникационото оборудване на мобилните оператори. Инсталирали сме оборудване производство на фирмите: SAFT, Benning, Huawei, Alcatel, Ericsson и др.
Такива дейности сме извършвали за българските национални телекомуникационни оператори: A1, Telenor, Vivacom.

Отзиви от клиенти